vrijdag 1 september 2017

1ste schooldag

Hallo allemaal,

De eerste schooldag is toch steeds weer opnieuw een spannend en speciaal moment. Dit is niet enkel zo voor onze kleuters, maar ook voor alle mama's, papa's en de juffen.


Het is altijd leuk om elkaar opnieuw te zien, maar tegelijkertijd ook erg spannend om kennis te maken met de nieuwe juf en de nieuwe klas.


Deze morgend werden alle leerlingen verwelkomd door juffen met een fluohesje... Ons jaarthema is dit jaar dan ook "IK REFLECTEER IN HET VERKEER"





Elk kind kreeg een fluohesje van de school cadeau.
We vragen om dit dagelijks bij het afleggen van de weg van thuis naar school en omgekeerd. enkel zo kunnen we SAMEN onze kinderen sensibiliseren om zich op een verkeersveilige manier in het verkeer te begeven.



We zijn enorm blij met de verkeersveilige oversteekplaats in de Vaartstraat (met dank aan Stad Aalst en schepen Dylan Casaer!). Maak er zeker dagelijks gebruik van (ook al moet je hiervoor eventjes verder wandelen! Veiligheid gaat boven alles!)

Vandaag kregen wij dan dan ook het bezoek van schepen Dylan Caesaer die op plechtige wijze het lint kwam doorknippen van onze verkeersveilige oversteekplaats..









Onze eerste dag zit er weeral op...
We hebben vandaag voor het eerst kennis gemaakt met onze nieuwe vriendjes en onze nieuwe bijtjes klas.
Iedereen heeft zijn symbooltje gekozen en we zijn ook al eens op een korte ontdekkingstocht geweest in onze klas. 
Het was een super fijne dag!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten